Wim Davids

Mijn naam is Wim Davids, ik ben in 1955 geboren in het Drentsche Roswinkel.

Na het uitoefenen van vele functies bij evenvele werkgevers ben ik omstreeks 2000 een natuursteenbedrijf begonnen met als hoofddoel Designschouwen en Grafkunst. Helaas schoof het werkpakket onverhoopt steeds meer op richting het reguliere natuursteenwerk en daar werd ik niet echt gelukkiger van.

Na onze verhuizing van de Stad Groningen naar het Drentsche platteland was voor mij al snel de keuze gemaakt om te stoppen met het natuursteenbedrijf.

Het weer terug zijn op het platteland gaf weer zoveel “ruimte” in m’n hoofd dat het creatieve in mij weer helemaal opbloeide.

Met als gevolg dat ik me weer helemaal ging storten op m’n ware passie, het ontwerpen en produceren van exclusieve decoratie en gebruiksartikelen.

Het was mij gedurende mijn werkzame leven tot nu toe niet gelukt het “één baan & één woonadres”principe te huldigen, maar met de combinatie van huidige woonplek & Atelier Arti.D is dat uiteindelijk wel gelukt .

Vooral vanwege mijn moeite met de hedendaagse wegwerpmaatschappij heeft het “upcyclen“ van restmaterialen mijn grote passie en staan daar nog leuke artikelen van op stapel.

Dus…..hou deze website goed in de gaten !